Ny release: Snyggare och bättre både på och under ytan

Ny release: Snyggare och bättre både på och under ytan
november 7, 2017 NetClean
NYHET 2017/11/07

Ny release: Snyggare och bättre både på och under ytan

Senaste releasen av NetClean ProActive, 17.2, innehåller mycket arbete som inte syns på ytan, bland annat ett helt nytt databaslager. Utöver det innehåller den också ett helt nytt användargränssnitt. Så det är det extra roligt att den också innehåller förändringar som syns på ett sätt som inte är så vanligt vid våra releaser.

Ny funktionalitet för stora kunder

17.2 kan delas in i två större områden. Det första är något som har efterfrågats av våra större kunder och som kommer att innebära en stor förbättring för stora bolag som har många agenter.

För att större kunder lättare ska kunna hantera sina installationer har hela databaslagret bytts ut. Det betyder att ProActive nu är kompatibel med externa databaser, och möjliggör att våra kunder kan köra på en egen databasserver och att man som kund själv kan ha kontroll på sina databasinstallationer. Förändringen är också ett steg mot att bli mindre Microsoft-beroende.

Framöver kommer vi att fortsätta arbetet med att anpassa produkten för att göra den ännu lättare att använda och hantera i komplexa miljöer och globala installationer. Dessa förändringar kommer att innebära förbättringar även för mindre kunder.

Nytt utseende

Den andra delen av releasen är att ProActive (konsolen) fått en face-lift med ett uppdaterat användargränssnitt. Det är ytterligare ett led i arbetet med vår nya grafiska profil, som ni bland annat kan se på hemsidan och inte minst i formen på detta nyhetsbrev. I samband med uppdateringen av användargränssnittet har vi arbetat med att skapa ett mer lättillgängligt och enhetligt intryck i konsolen. Det är ett första steg i ett längre arbete med att jobba mer med utformningen och upplevelsen av produkten.

Andra läste även

Feb07
Richard Matti – ny Sr. Manager Global Sales & Business Dev.
Richard Matti – ny Sr. Manager Global Sales & Business Dev.

Vi letar alltid efter nya talanger till NetClean och nyligen hade vi turen att rekrytera Richard Matti till vårt team.

Nov09
Nu lanserar vi en helt ny kundportal – MyNetClean
Nu lanserar vi en helt ny kundportal – MyNetClean

I samband med lansering av både NetCleans nya utseende och releasen av 17.2 lanserar vi också en helt ny…

Nov09
Fortsatt satsning på användarupplevelsen
Fortsatt satsning på användarupplevelsen

Sedan augusti är Anna Weiss ny UX-designer på NetClean. Hon förstärker teamet i en satsning på att arbeta…

Nov08
Rekordstort intresse för #Skillnadpåriktigt
Rekordstort intresse för #Skillnadpåriktigt

250 personer kom till #skillnadpåriktigt den 5 oktober för att lyssna på både svenska och internationella talare…