Chalmers Ventures Professional Sales Network

Chalmers Ventures Professional Sales Network
februari 14, 2017 Kristofer Jobson
NYHET 2017/02/14

Chalmers Ventures Professional Sales Network

Komplex försäljning och NetCleans resa från litet startup-bolag till världsledande inom sitt område stod på agendan förra veckan när närmare 70 personer från Chalmers Ventures Professional Sales Network besökte oss.

NetCleans produkter säljs med långa säljcykler och många beslutsfattare, vilket innebär såväl en komplex säljprocess som inköpsprocess. Anna Borgström, Head of NetClean, berättade om strategier, tänk och erfarenheter kring att driva den här typen av affärer.

Christian Berg delade med sig av sina erfarenheter från den resa som bolaget har gjort sedan starten 2003. Tack för att all positiv feedback och intressanta diskussioner!

Andra har även läst…