Lediga tjänster

Vi söker alltid efter talangfulla och drivna personer med ledaregenskaper, innovativt tänkande och analytisk förmåga som kan förstärka vårt team.

Det finns ingenting som heter rätt bakgrund, skola eller vilken typ av examen – det viktigaste är du och det du kan bidra med. Vi står för möjligheten att verka i en internationell, entreprenöriell och kreativ miljö och inte minst, en chans att göra skillnad.

Lediga tjänster

NetClean är en del av Safer Society Group, vars mål är att utveckla tekniska lösningar för att skapa ett tryggare och bättre samhälle. Del av gruppen är också Griffeye, som startade som en del av NetClean. Samtliga lediga tjänster utannonseras på Safer Society Groups karriärsida.

Att arbeta på NetClean

Som medarbetare på NetClean kommer du att möta kompetenta, intressanta och vänliga människor varje dag.

Dessa personer kan vara dina nya kollegor, någon av våra kunder eller partners. Då de flesta av våra kunder är globala marknadsledare inom sina fält är de också viktiga inspirationskällor för oss.

På NetClean kommer du att kunna fortsätta utveckla dina färdigheter och din talang så länge du önskar, genom möjligheterna att arbeta med kunder inom olika områden, med varierande processer och teknologi.