Karriär

Var en del av något större!

NetClean är ett impact tech-företag som skapar teknik för att stoppa spridning av sexuellt övergreppsmaterial på barn. Vi arbetar för att förhindra sexuella övergrepp på barn och att bilder och filmer på övergrepp sprids. Målet är att skapa en ljusare framtid för barn över hela världen. Arbeta hos oss, med lösningar som bidrar till positiv förändring i samhället
– var en del av något större.

Kvalitet, kunskap och
engagemang

Våra ledstjärnor är kvalitet, kunskap och engagemang. De genomsyrar allting vi gör, inte minst när vi söker nya medarbetare.

Kvalitet

Kvalitet, för oss, handlar om effektivitet och kompetens. På organisationsnivå innebär det att skapa effektiva lösningar som verkligen kan påverka. På individnivå handlar det om att främja en miljö där människor får utrymme att växa.

Engagemang

Engagemang handlar om att skapa en ljusare framtid för barn. Det handlar också om engagemang i sitt dagliga arbete, professionalitet och drivkraft för att tillsammans uppfylla våra mål.

Kunskap

Kunskap är grundläggande i vårt arbete. Kunskap hjälper oss att förstå kundernas behov och styr hur vi utvecklar våra tekniska lösningar. Vi samarbetar med ett stort antal organisationer runtom i världen och inom olika sektorer för att samla och analysera information. På samma sätt som vi arbetar för att bidra till samhället, tror vi på att dela vår kunskap och våra resultat med andra aktörer som arbetar för att skydda barn.

Att arbeta på NetClean

Vårt kontor ligger i centrala Göteborg, i ljusa och rymliga lokaler nära Masthuggstorget. Linnéstan är ett område som erbjuder en avslappnad atmosfär med många populära restauranger. Det finns flera gym i närheten, och det finns en spårvagnshållplats precis utanför entrén.

Vi har roligt på jobbet!

Att arbeta med att förhindra spridning av sexuellt övergreppsmaterial på barn är en allvarlig och ibland mycket tung fråga. I vår företagskultur är därför viktigt att se till att vi har roligt på jobbet. Trevliga kollegor, mycket skratt, en öppen attityd och en vänlig atmosfär är några av de saker som gör NetClean till en bra arbetsplats. Det ordnas ofta aktiviteter, som fredags-afterwork med quiz, spelkvällar eller lunchaktiviteter med badminton eller bordtennismatcher, för att nämna några.

Någonting mer

Att bli en del i NetClean-teamet innebär att vara delaktig i något som gör verklig skillnad. Det innebär att bidra till att rädda barn runt om i världen. Vi som jobbar här är överens om att det är mycket givande och bidrar till stor arbetsglädje.

Välkommen till NetClean!

Lediga tjänster

Vi är alltid intresserade av att höra från, duktiga, dedikerade och drivna personer med stark analytisk förmåga och ett innovativt mind-set. Människor som vill känna sig stolta över vad de gör.

Följ oss